Slovenským výrobcom realizovať zdravé nápady - Nadácia 858

SLOVENSKÝM VÝROBCOM REALIZOVAŤ ZDRAVÉ NÁPADY

Priatelia,

takmer každý deň čítam v denníkoch o vysokej nezamestnanosti, ktorá sužuje Slovensko. Najnovšie ju kompetentní plánujú znižovať aj tým, že odpustia bývalému nezamestnanému a jeho zamestnávateľovi odvody. Nie zlá myšlienka, len si neviem predstaviť na ako dlho a kto nahradí Sociálnej poisťovni chýbajúce financie.
  Neustále počúvam o klesajúcej demografickej krivke a stárnutí Slovenska. Sotva ju zvýšime, keď mladí musia za prácou do zahraničia. Je dobré ísť sa pozrieť do sveta, naučiť sa jazyk, získať nové poznatky, ale ešte lepšie bude, ak si mladý človek získané vedomosti a zručnosti bude môcť zúročiť vo svoj prospech doma, pri svojej rodine. Ja viem, v jednom i druhom prípade nám chýbajú pracovné miesta.
 Preto v našej skupine nadšencov, Nadácii 858, považujeme za dôležité získať najmä mladých ľudí aby sa viac zaujímali o život okolo seba, svoje okolie a o to ako naše milé malé Slovensko vyzerá, čo ho trápi a ako mu aktívne pomôcť. Nadácia 858 si kladie za úlohu podporiť propagáciu predaja slovenských výrobkov, podporiť produkciu domácich potravín, a vzdelávať a informovať mládež o pozitívach odbytu domácich výrobkov. Nadchnúť ich pre získanie informácií o prínose rozvoja aktuálneho odvetvia možno aj v ich blízkom okolí. Zároveň pomôcť slovenským výrobcom realizovať zdravé nápady pre prínos do ekonomiky celého Slovenska.

Sme nezávislí, myslíme a konáme samostatne. Potrebujeme pre našu myšlienku získať ďalších dobrovoľníkov, priateľov, prispevateľov a možno práve Vás.
#DÁRIA ZACHEROVÁ