Vznik sídla definitívne spečatený podpisom - Nadácia 858

VZNIK SÍDLA SPEČATENÝ PODPISOM

Len nedávno sme vám priniesli článok o zasadnutí ZMOS - Spiš v obci Nižné Repaše v ktorom sme vám priniesli informácie z tohto stretnutia. Jednou z tém bolo i vybudovanie oficiálneho sídla nadácie, ktorého otvorenie sa predbežne pripravuje na mesiac September 2016.
Nicol Lauf podpísala nájomnú zmluvu oficiálneho sídla Nadácie 858
V priebehu predchádzajúcich dní  správkyňa Nadácie 858 Nicol Lauf vstúpila do rokovaní s majiteľmi nehnuteľností v ktorých by bolo možné založiť oficiálne sídlo pozostávajúce z kancelárskych priestorov a multifunkčnej prezentačnej miestnosti. Rozhodnutie v ktorom meste bolo predmetom rokovaní rady nadácie.
Výsledkom tohto rokovania je vznik oficiálneho sídla v meste Spišská Nová Ves.
Správkyňa Nadácie 858 Nicol Lauf v týchto dňoch podpísala oficálnu nájomnú zmluvu s majiteľom nehnuteľnosti. Konkrétne miesto však ešte nechcela konkretizovať. Priznala však, že na to aby vzniklo nadačné multifunkčné centrum je potrebné ešte odviesť veľké množstvo poctivej roboty, ktorej výsledkom musí byť jedinečnosť a praktickosť.
Správkyňa nadácie Nicol Lauf spolu s členom Martinom Kaščákom zdôrazňujú, že urobia všetko čo bude v ich silách aby sa tento projekt dostal do úspešného konca a bol prínosný pre všetkých, ktorým jasným a sebavedomím cieľom je vlastný rozvoj. Byť prospešný ako pre seba tak i pre svoje okolie.